Pengikut

Selasa, 1 September 2009

APA HADIAHNYA???


Fuh...akhirnya zieha berjaya mengakhiri
candid giveaway contest ini..
Penat gak yek..ingat senang nak anjurkan contest..
rupe2nya tak semudah yang disangka
ye lar..sampai over dose dok mamandang laptop tanpa hentinya..hehehe
Barulah tahu rasanya camnielah gayanya nak anjurkan contest.,,


Memang tak sangka dapat sambutan..yelah ingat tak ramai nak join..setelah dichecklist n viewkan kesemua candid pic..mak aiii..mencecah 98 picture..
terjuling sat biji mata koi..hehehe


Apa2 pun zieha ingin mengucapkan terima kasih pada kesemua bloggers yang sporting untuk join bagi memeriahkan contest ini..
untung gak ye zieha dapat kenalan baru,,
harap2 u olls will keep in touch with me after this..dan semoga perhubungan kita di alam cyber ini berterusan



oklah ..janji tetap dikotakan..dan seperti yang dijanjikan zieha dan juri2 akan memilih gambar yang betul2 candid dimataku .Yang PASTI..SEORANG PEMENANG BERTUAH akan menerima hadiah IAITU...







Memandangkan RAMAI sambutan terhadap contest ini zieha nak bagi SATU lagi hadiah misteri kepada bloggers yang bertuah itu..hadiah misteri tersebut tak payah lah zieha sebutkan dlm n3 nie..sbb namapun misteri kan..Harap bersabar ye pada bakal pemenang hadiah misteri tersebut..Hadiah misteri ini diberikan berdasarkan kepada candid yang menarik:)

Ramai yang bertanya bila nak umumkan pemenang? Wokeh... Pemenang akan diumumkan setelah mendapat keputusan dari juri sedikit masa lagi..mungkin esok, lusa, dan insyaallah akan zieha umumkan secepat yang mungkin..Jadinya u olls kenalah visit me selalu ye:)

19 ulasan:

  1. bukan kak zieha je yg pening tgk banyaknya penyertaan tu, saya nak tgk satu satu pun naik pening jugak....

    BalasPadam
  2. puh kiri puh kanan...minta2 lah bleh menang..

    BalasPadam
  3. sorg je kak?..huhu

    wtla bnyk2 hadiah sket..hehe(bnyk songeh pulak)

    sape la yg bertuah tu ek..mesti pening palo tuan umah ni..

    BalasPadam
  4. mmg bikin koi saspen la...ehehhehe..lepas ni kak zieha leh anjurkan gathering blogger pantai timur ek...ehehehehe....ada kredibiliti ni....

    BalasPadam
  5. urmmmm ada can ke nk menang??? huhuhu

    BalasPadam
  6. adakah adiah misteri itu milik weols?? ( wah sempat lagi verangan kan walaupun disqualified kekdahnye..woohoo)

    BalasPadam
  7. Zureen tiada hantar penyertaan..gerenti tak menang..wakaka..

    BalasPadam
  8. debaran makin terasa kan..hehhe
    sapelah yg dpt 1st n hadiah misteri tu..klau semua menang xleh ker?hehhhe kopaklah jwbnyer yg nganjur contest tu kan..hehhhe

    BalasPadam
  9. rs bdebar2 mcm nk nikah plak..kekkeke

    BalasPadam
  10. setuju ngan n@m@n kak..
    tambah la lagi sket hadiah.. hehe..

    BalasPadam
  11. ramai kannns.. muger2 akak zieha menten fofuler ghitewww

    BalasPadam
  12. semakin berdebar2 nak tahu resultnya

    BalasPadam
  13. zieha TO anamarza

    susah nak pilih...nak tgk senang je ..hik3x:P

    BalasPadam
  14. zieha TO

    liana->n@im@n->atiqah->asha->shifa

    top 10 dah dipilih..
    u olls ada tak dlm list..check..check..hehehe:P
    pasal hadiah tu..mampu bagi 3 je,,
    sponser hadiah tak der..uhuhuhu

    BalasPadam
  15. zieha TO zureen

    hehehe..lawak lah zureen nie..sempooi:P

    BalasPadam
  16. zieha-en_me

    tak fofular pun..biasa2 je..uhuhuhu

    BalasPadam
  17. zieha TO

    mama izzya-> bukhariah->zh-ena

    pas nie tak berdebar2 dah..top ten dah ada tu..check..check..hehehe:P

    BalasPadam
  18. zieha-mummYaeesh

    nak hadiah misteri kena tunggu mummYaeesh.sponser hadiah..ok tak..hik3x

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)