Pengikut

Ahad, 6 September 2009

PESTA BAJU DAN KUIH RAYA:)

Kalau berada di shoping complex..
penuhla..baju2 raya dan kuih2 raya
yang dijual oleh peniaga2 butik dan
bizness women semalaysia hehehehe
nak amik gambo ..malu plak..
nnti ingat zieha nie jakun sangat..nak snap2
gambar dlm shoping mall nie..
ekekeke
apa2 pun dapat lah snap 4 gambar..
tak cukup kat sini..kat luar pun ada..dibuatnya
kanopi khas untuk jualan hari raya..
fuhhh ramai nya umat manusia
membeli belah untuk keperluan raya
errr...termasuklah aku yang tak berkecuali ini..
hehehehe
Jom layan gambar..apa yang ada di sekitar shoping mall
di kuantan...
(kalau kat kayell..lagi la meriahnye kennss...
lagi byk choice
uhuhuhuh..kurindu utk shoping disana..)






~ masa nie byk la baju kurung berpesyen2..di tayangkan utk dijual~


~ada yg beli..ada yang sekadar tgk..aje..tgk aje..tgk aje~



~ bab baju ropol2 nie mmg zieha minat..
hehehe..errr..dah beli dah bulan lepas..
ingat tak baju moden ropol hijau hari tewww..ekekekee.
Sekarang nie mcm2 fesyen ada...~



~ rasanya ada tak yang nak beli baju fesyen gini..hehehehe..kalau beli kena fikir la..sebab fesyen nie ikut peredaran zaman..apa2 pun baju kurung gak yang bertahan lama sehingga kini..
tak pupus dan hilang keaslian kennsss~

errr...
errrr..
err...
.........
......
...
..
.
slot gambar kuih raya..
mana plak???
uhuhuhu....tak kuasalah aku nak snapnye
banyak keja lain laiee nak buat..
alaaaaaaa...tak yah lah display..
korang mcm tak biasakan..
pesta jual kuih raya time posa nie..
macam2 kuih ada...
selamat bershoping ollsss:)




29 ulasan:

  1. wah..dah ada mood raya dh ni...

    BalasPadam
  2. mmg cantik baju ropol tuh.. mmg tgh musim ni kan

    BalasPadam
  3. meriah sungguh tgk kain baju tu...xthn kak nza tgk...

    BalasPadam
  4. mood raya kita x dtg lagi camne ni???

    BalasPadam
  5. wa bestnyer shopping raye..ssgghnyer rindu btul ngan kuantan..lama tu x pegi..
    mlm td tgk berita org pakat2 buka pose kat padang mpk2..akak x join ker?seronok tgk..

    BalasPadam
  6. wahh shanteknye baju ropol tu. mmg tgh cari tpi ritu xsempat nak g belah blakang ecm tu. ini depat brand outlet tu kann kann !! .. heheh ..
    (haku kalo tpt soppin cam saluu ..) ahakzz.. brape ratt baju tu zieha??/

    BalasPadam
  7. meriah2 dgn baju raya & kuih raya skrg...kekeke

    BalasPadam
  8. hehe..samala kita mmg minat gak baju yg ada tangan kembung2 tu.

    BalasPadam
  9. Zieha...sila la bertandang ke rumah ku untuk mengambil awards :)

    BalasPadam
  10. rasanya nk beli jugak la baju ropol ala Siti tu. tringin sgt. ada satupun cukupla kan..

    BalasPadam
  11. Tahun ni zureen beli kelengkapan raya berdua ngan hubby jer..huhuhu(tak dpt bawak anak2 sbb takut H1N1 tulah..)

    BalasPadam
  12. Zieha...dah brp psg beli ni...Kay tempah je..

    BalasPadam
  13. best kan kan kan... lin shopping kat bazaar raya kuala kangsar... nak snap gambar malu... tp mmg gilos.... hehehehe

    BalasPadam
  14. kak.. kat kota bharu pun meriah.. em.. maybe lagi meriah dari Kuantan.. datang la.harga pun murah-murah je!!

    BalasPadam
  15. zieha->naiman

    yayayaya..mood raya sudah datang:D

    BalasPadam
  16. zieha-adda

    tu la..sbb bermusim tu kenalah pakai selalu..hik3x

    BalasPadam
  17. zieha->nza

    mana2 yg ada jual kain,baju kasut..pasti meriah:)

    BalasPadam
  18. zieha->oja

    waaa..laiee seminggu lebey nk raya nie..kat kan masih lum ada mood kot..hehehe
    harap2 pas nie mood raya datang..datang..hehehe

    BalasPadam
  19. zieha-mama izzya@ idah

    wah..pakat ramai2 picnic sambil berbuka kat padang ye..
    akak tak ada kesempatan nk join..sbb suka berbuka kat rumah..senang:)
    sekali-sekala je berbuka kt luar..uhuhuhu

    BalasPadam
  20. zieha-salmals

    hahaha..mmg kt stu la..kat tmpt lain kalau ada byk kt depan stadium tu..fuhh..sekali round..kelabu mata nengoknya..tapi tak beli ponn,,ekekeke

    BalasPadam
  21. zieha->zura@iwan

    bila time raya mcm2 fesyen kular kenns.hehehe

    BalasPadam
  22. zieha->nana

    nana pun minat gak ye..boleh lah pakai sekali nnti..hehehehe:P

    BalasPadam
  23. zieha->oja

    awards...oraitss nnti kita dtg amik yek:)tk u

    BalasPadam
  24. zieha->syariza09

    kalau minat tak salah belikan..
    Tak per try dulu beli satu..rasa best pakai..leh beli lagi...hehehe:)

    BalasPadam
  25. zieha->zureen@mama

    lor..cianlah anak tak dpt jln2 nengok suasana shoping raya..
    oh ya..zureen mesti dah siap kan baju raya utk anak tu..nnti jgn lupa hadpet yek..
    nak nengok..nak nengok
    mesti cantik mama zureen jahit:)

    BalasPadam
  26. zieha->kamariah

    baju tempah lama dah siapnya kay..
    cuma saje je nak beli yang ready made utk memenuhi almariku yang sudah sarat itu..ekekeke

    BalasPadam
  27. zieha-> adwanEnchem

    hehehe..kita sama je kan ..
    malu yg amat sgt bila nak amik
    gambar org tak tentu pasal..
    Time raya mmg meriah..kat mana2 pun sama kot
    cuma yg beza,,tapak negeri je kot..ekekekeke

    BalasPadam
  28. zieha-zaza

    alahai..kalau dekat..mmg lama dh borong baju kat sana..
    apa kan daya ..jauh tu nk sampai kat k.b..
    adik pos jelah satu baju utk akak..
    hehehe

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)