Pengikut

Khamis, 3 September 2009

HERE'S THE WINNER OF CANDID GIVEAWAY

(1)
~candid dari farah~
my comment about this candid:-
"nampak lawak pada pengantin lelaki..malu kena suap kot masa majlis beradab.."..:D
Tahniah buat farah dari http://myangels-love.blogspot.com
kerana dipilih sebagai bloggers bertuah my giveaway contest.
Farah akan dapat gift dari tupperware..




~ candid dari azmah~
my comment about this candid:-
"si comel riang yang sentiasa ingin mengexplorekan diri
masuk dalam bekas plastic ..hehehe ..walaupun nmpk
mcm membahayakan diri but
its nice in my view.."
Gambar ini akan lebih menarik jika
posisi ini menampakkan muka si comel ini..
anyway i like this candid:)



~ candid dari atoyis~
my comment about this candid:-
"Gaya tido yang bersahaja..
Menarik minat untuk memilih ialah
gaya baby yang berpeluk tubuh ini..
nampak serius jek...dalam tido pun leh serius erkk..hehehe
yang sebelah baby tu,,mmg tido betul..tak nampak macam buat2 tido"
Kedua-dua gambar candid ini
telah berjaya mendapat hadiah misteri dari ku..
Tahniah..tahniah buat azmah
dan juga atoyis dari http://atoyis-san.blogspot.com

Kepada mereka bertiga ini sila tinggalkan
butir2 anda seperti berikut:
NAMA PENUH
ALAMAT TERKINI
NO TEL/HF
and send ur details to my
via mail
kalau tak send nanti...tak dapat lah hadiah n mystery gift..hehehe...
zieha harap semua bloggers
dan kawan 2 yang join
contest ini terhibur n enjoy ya..
maafkan zieha sekiranya ada kekurangan pada contest ini
insyaallah di lain ,masa..kita berjumpa lagi
terima kasih sekali lagi
pada u olls yang sporting join
my giveaway...
muahhhhsss..lap u ollss
till we meet again
hopefully hubungan kita
dialam cyber ini akan berterusan..
jangan lupa daku..k








22 ulasan:

  1. kak zieha.. akhirnya terjawab juga siapa pemenangnye.. anyway mekaseh sbb buat contest ni. saya tumpang happy walaupun saya tak menang!! hehehehe...

    BalasPadam
  2. Tahniahx3 pd yg menang...mmg candid abis.

    BalasPadam
  3. mmg patut dinobatkan sebagai pemenang..i like the 2nd pic..hehehe

    BalasPadam
  4. congrates to farah, azmahn atoyis.. puan blogger, lenkali rajin2 lagik wat contest yek.. mana tau ada rezki hehehe

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. wah...saya menang ye :)
    thanks kak zieha...
    tahniah jua buat pemenang hadiah misteri :)

    farah dh send email, check ya:)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah....tak sangka pula pic candid anak saya terpilih. sukaaaaa sangat...thanks zieha sbb anjurkan contest ni.

    BalasPadam
  8. tahniah pada semua pemenang! ;)

    BalasPadam
  9. huhuuu... tahniah kepada para pemenang....
    tq 4 zieha gak sbb wat contest ni... nnti buat lagi yeee... hehehe

    BalasPadam
  10. tq zieha...untuk hadiah misteri iteewww

    BalasPadam
  11. TAHNIAH KEPADA PEMENANG.... THANKS TO ZIEHA TOO... MERIAH, MEMANG MERIAH!

    BalasPadam
  12. tahniah wat pemenang.. terimakasih wat akak zieha ittewww kerana menceriakan kami.. salammm

    BalasPadam
  13. tahniah pada yg menang... dah tersenarai top ten pilihan juri pun dah alhamdulillah...

    BalasPadam
  14. zieha-TO

    sayaseorangsurie->zh-ena->nza->noy->adda
    ->iedaLuvSyam->AdwanEnchem->en_me->azziela
    ->ibu Ayra

    terima kasih semua kerana memberi sokongan n sporting join contest..nnti kalau zieha buat contest laiee jangan serik2 yek join..u olls mmg best...i likee:)))

    BalasPadam
  15. zieha TO->farah->syariza09->atoyis

    tahniah buat u olls!! ...hadiah n mystery gift akan di pos dlm bulan nie..insyaallah:)

    BalasPadam
  16. tahniah.. tahniah... pada yang menang

    BalasPadam
  17. Tahniah pada sume pemenang.. kak zieha, lain kali buat lagi contest best cam gini....

    BalasPadam
  18. tahniah pada semua pemenang... kak zieha buat lg yer contest

    BalasPadam
  19. menang jugak gambo tu..eheh mmg sy suka tgk candid tu, dan sy bg kredit awal2 dah kat entry sebelum ni..

    ...ada lagi satu candid tu yg gambo pengantin gak...tapi tak senarai...bg sy pun nice gak..candid riak muka dia tjk cincik by ziemah....

    BalasPadam
  20. tahniah utk sume pemenang.... congrat2!

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)