Pengikut

Selasa, 29 September 2009

SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST

Yehaaa..contest laieee
sepatutnya contest nie diletakkan
pada blog anak, tapi entah camne
leh tersesat letak kat blog zieha nie..hehehee
layannn je lah..dua2 pun boleh kan
asalkan cukup syarat2nya..
Teruja untuk join contest
Jom kita check apa syarat2 contest
Syarat2 contest adalah seperti berikut:_

Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.


Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - BEREH

Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - BEREH

Membuat entri mengenai contest ini diblog anda -BEREH

Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) -BEREH

Sila nyatakan nama si comel dan umurnya -BEREH

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) -BEREH (SCROLL DOWN UTK CHECK OUT ALL THE SPONSORS)

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. -BEREH



SPONSERS
Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko.





AHMAD FIRAS BIN AMRAN
2 TAHUN

14 ulasan:

  1. contest lagik??


    hehe

    good luck kak

    BalasPadam
  2. waa hensemnyer.. rasa nk geget la pipi firas tu. boleh tak? hehe

    BalasPadam
  3. good luck for contest ni..cam nak join gak ni

    BalasPadam
  4. amboi firas pun masuk gak ek??? adwan nak masuk gak la... kita kan sama besday.... hehehehe

    BalasPadam
  5. alallaaa.. tomeinyeee... cobit2 pp tu kang... best jugak join contest cam ni ek.. tp kalo dah maleh tak dapek laaa... ihikss..

    bkn leen org phg.. hb.. yup kat keratong.. sekampung ker? hiks..

    BalasPadam
  6. alah..comienye good luck ye

    BalasPadam
  7. zieha ->n@im@n

    dah tak der mender nak hapdet..join je lah contest yg ada dik..hehehe:D tk u:)

    BalasPadam
  8. zieha-> adda

    merah la pipi firas nnti kalau kena gigit:) gigit sayang2 erkk..:P

    BalasPadam
  9. zieha -> kay

    join2..la kay, mana tahu kot2 iman ada luck:D tk u:)

    zieha->adwanEncem
    sama besday erkk..tu la pasal kena join gak:P

    BalasPadam
  10. zieha-> noy

    goodluck to darwish handsome boy:)..

    zieha->zh-ena

    ala..nak bagi duit raya dah habis lak..hehehehe
    tk u:)

    BalasPadam
  11. zieha-> leen

    oooo, ingat leen org phg..
    zieha bkn dr sana..saje je tanya...hik3, manalah tahu kot sekampung..hehehe:p

    zieha->nana

    tk u nana:)hope ada luck la kali nie:D

    BalasPadam
  12. comeinya!
    eli pun baru je join..teruja tgk budak kecik pakai bju raya hehhe...gud luck!

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)