Pengikut

Jumaat, 4 September 2009

ALAMAK DAH TERPAKAI LA PLAK:D




Alamak..dah terpakai la ploksss
hajad nak pakai masa raya nanti
tapi dah ku sarung semalam
tak sabar nak test lenggang2 kangkung di office
hahahahaha..
ramai yang puji..wah..kembang semangkuks jab
bulan2 posa nie..ishh..ishhh
rasa tinggi ..rasa mcm model ..
dan yang penting selesa di kakiku
oraittt..good
simpan balik dalam kotak
raya nnti sambung balik pakai..ekekeke:D

23 ulasan:

  1. cantiknya kasut raya ni mesti kes x sabo nak pakai tu yg nak jg try wlupun sehari hehehe

    BalasPadam
  2. seksi la kasut akak..hehehe

    BalasPadam
  3. ha,ha,ha....ni mesti xsbr nk raya....
    mmg chantik kasut tu, patut le xsbr2 nk pakai.

    BalasPadam
  4. mesti makin ramping akak zieha tewww.. kannns

    BalasPadam
  5. wahh..dah beli kasut baru..cik rabbit tak pernah beli kasut baru utk raya..heheh...

    BalasPadam
  6. KAk zieha... sukanya kasut tu.. cantik ler.. Dah selamat melaram yer... TAk per, simpan baik2 nanti sambung pakai masa raya yer...

    BalasPadam
  7. amboi..cantik kasut..mcm excited je nak raya je..

    BalasPadam
  8. waaaaa santik2 zieha ..heheh dah x suprise tuh ..
    x per2 beli yg baru lain pulakkk
    re : heheh dah tgk yerk .. thanx very the much tlg ieda .. ermm nak dpt 100% discaunt iron rock ... huhuhu tu bukan diskaun zieha .. tu free namanyer .. heheheh insyaallah , kalau dimurahkan rezeki dari allah , apa salahnya

    BalasPadam
  9. cantik kasut raya..leh simpan ke tuh. sat lagi kan tersarung sekali lagi ke opis..hehe..

    BalasPadam
  10. zieha-lina

    test aje..aje..hehehe:)

    BalasPadam
  11. zieha-liana

    seksi ke..ehehe..dok la..

    BalasPadam
  12. zieha-nza

    akak..nie gara2 terpikat tgk trend skrg..raya tetap raya kak..:P

    BalasPadam
  13. zieha-en_me

    rampingss ke..ehehehe..montells ada le

    BalasPadam
  14. zieha-white rabbit

    sebenarnya pantang nmpk kasut cantik mesti nak beli kasut..mandangkan dah terbeli..leh la pakai utk raya nnti:)

    BalasPadam
  15. zieha-liana

    a'ahh..nnti time raya pakai..hehee..tapi tak pasti lagi tu..mesti esok2 nmpk match gan baju mesti pakai..hehehe

    BalasPadam
  16. zieha-mdmlulu

    tak le xcited sgt..cuma zieha klau shoping suka beli kasut..pantang jupe kasut ..hik3x

    BalasPadam
  17. zieha-ieda

    hehehe..siapa yg tak nak free kan..
    tp zaman skrg mana ada free..betul tak?
    tapi kalau ieda nak bgi free berjuta tapak malaysia zieha tadahkan..suka sangat..hik3x

    BalasPadam
  18. zieha-lilyazliyana

    hehehe..mcm tahu je kan..
    kita sama2 perempuan ..camtulah
    kalau tersarung gak ..tak der masalah
    raya pun dah tak lama lagi..ekekeke

    BalasPadam
  19. cantiknye...wa bikin jeles..sbb koi tak pg lg cari kasut raye ni..ehehehe....dah gigit belum kasut tu..kang time raya..makan kaki lak..ehehhe

    BalasPadam
  20. hahahaa..ni kes tak sabar nak melaram la ni..zieha,ko ade geng la..daku pun sama gak..dah melaram kasut raya dulu..hihiii..dah macam bebudakkan kita ni..

    BalasPadam
  21. zieha-aSHa

    kasut cantik mana leh menggigit..tahan sampai raya tahun dpn..ekekeke:P

    BalasPadam
  22. zieha-Mrs Adz

    mak budak pun nak melaram gak..hehehe:D

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)