Pengikut

Sabtu, 29 Ogos 2009

GAMBAR MANA YG CANDID?..JOM KITA TGK





JOM ...
kITA Tengok Gambar Mana yang betul2 candid deh??
Zieha tengah meng view dan membuat checklist terakhir untuk
memilih gambar yang boleh dinobatkan
sebagai CANDID PICTURE



Pada bloggers yang telah join contest ini
sila check ye...
ada tak gambar yang zieha view n list ini yang
tertinggal ???
Kalau ada sila bagi tahu ye..
maklumlah posa2 nie ada je silapnya..
typing error, salah pandang,..terlepas pandang akan berlaku..huhuhuhu..
haraf maaf ye..



So kawan-kawan any komen..??
Kepada kawan2 lain yang nak join
CEPAT YE.. HARI INI MERUPAKAN LAST DAY UNTUK JOIN..
MEMANDANGKAN HARI INI MERUPAKAN HARI MERDEKA







SO ZIEHA NAK BERJALAN-JALAN SAT YEK..
DENGAN INI ....


SECARA RASMINYA CONTEST INI AKAN

DITUTUP PADA 31 AUGUST 2009 JAM 7.00 PTG


BERMAKNA SESIAPA YANG NAK JOIN SELEPAS

PUKUL 7.00 MLM

CANDID CONTEST GIVEAWAY TELAH DITUTUP

DAN KEPUTUSAN PENUTUPAN INI ADALAH MUKTAMAD..


...HARAP MAKLUM ...


TERIMA KASIH










































36 ulasan:

  1. fuyoh..banyaknya..fening nih nak pilih...hoho

    BalasPadam
  2. mak oii ramai giloss..ada yg nmpk candid n ada yg bese2 jerk

    BalasPadam
  3. hmm byk tol la..x tau la sape yg btol2 candid..

    BalasPadam
  4. wah3x..ramainyer peserta..

    Zieha..gmbar kite tertinggal la. baru join tengah hari tadi. jgn lupe view yek. klu tak nnti kite merajuk..hehehehe..

    BalasPadam
  5. wow...ramai sungguh!!!!!!

    BalasPadam
  6. wah kak, ramainya pesaing...ada harapan ker nak menang ni?huhuhu

    BalasPadam
  7. berpinau biji mata nak cari pemenangnya kak... :)

    BalasPadam
  8. hohoho byk nye...poning juri nk pilih ni

    BalasPadam
  9. meriahnyer... sape la yg bertuah tu nant..

    BalasPadam
  10. wah, me punye pic dapat nombor dua tewww.. me menang yehhh.. ehehe

    BalasPadam
  11. akak..sy baru nk join..
    br je view contest nih...
    hrp2 leh mng wlpn dh last minute..huhuhu
    jgn lupa view tau kak..:-)

    BalasPadam
  12. uwarggghhhh..nak nanesss.. weols singgah sini nak anta link tetiba tgk da tutup kul 7!tidakkkkkk!(confident jek weols bg link kat n3 contest..woohoo)

    aritu dtg cuma tulis last day 31hb jek takde lak tulis kul bpe..so weols assumed sempat lg la sbb masih 31hb lagi...lepas buka siap2 sume baru on9 tetiba... uwargghhhh

    klu uols sudi terima lah penyertaan ku ini..

    http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/08/candid-give-away-contestkena-boh-tajuk.html

    BalasPadam
  13. btw, weols da lama jd follower sbb mmg nak sgt join ini contest!

    BalasPadam
  14. yg mana 1 nak pilih ni...byk oooo

    BalasPadam
  15. zieha-n@m@n

    mmg fening..juri lagi fening ooo..uhuhu

    BalasPadam
  16. zieha-mama izzya@idah

    haaa..boleh lah zieha amik jd u jd juri..hehehe..cuba kasi tau mana yg biasa2 teww..:P

    BalasPadam
  17. zieha-atiqah

    hehehe pemilihan berdasarkan kepada mereka yg betul2 mematuhi syarat dan betul2 candid:)

    BalasPadam
  18. zieha-lily azliyana

    hehehe..kalau merajuk , nnti suruh firas je pujuknya..:P

    BalasPadam
  19. zieha-nza

    mmg ramai kak..hehehee

    BalasPadam
  20. zieha-liana

    Kalau liana mematuhi syarat2 contest candid ..insyaallah ada harapan:)

    BalasPadam
  21. zieha-tukang cerita

    bukan setakat pinau je..rasa dah over dose ngadap laptop nie dr minggu lepas...uhuhuhu

    BalasPadam
  22. zieha-eliza

    juri pun dah terjuling biji mata tu..uhuhuhu

    BalasPadam
  23. zieha-kakngah

    akak kut yang bertuah tu..lalalalala..:p
    sama2 la kita tggu keputusannya nnti k

    BalasPadam
  24. en_me

    hehehhe..kalau nk tau en_me merupakan bloggers yg kedua yang join contest nie..dan seterusnya adalah bloggers lain..3..4...5..6..seperti yg zieha view dlm n3 nie..hik3x

    BalasPadam
  25. zieha-faizura

    pinar mata akak cari tadi..huhuhu

    BalasPadam
  26. zieha-mummyaeesh

    alahai..jgnlah nanges..Tapi contest tetap tutup 31.08.09 kan..cuma waktu je dipercepatkan skit..jgn berkecil hati ye..gambar candid u dah i view sebagai penghargaan i pd u..so sowyyyy...huhuhuhu

    BalasPadam
  27. zieha-noy

    biar juri je lah yg pilih..huhuhuhu..

    BalasPadam
  28. aiseh, macam xde harapan jek..
    ramai lagi yg besh2..

    BalasPadam
  29. salam kak zieha..waaa...ramainya peserta...
    ape pun god luck to semua peserta yang join contest nie..

    p/s: ada harapan ke kita menang kak?..

    BalasPadam
  30. berdebar2nya tgg result. jeng..jeng...

    BalasPadam
  31. waaahh ramainyee.. nebes la pulak.. hehe

    BalasPadam
  32. wah blh juling mata nak cari saper pemenangnya nie

    BalasPadam
  33. kite nye pic yg no 68.
    ade harapan ke menang.
    tgk pic yg lain best² jek ;p

    BalasPadam
  34. zieha TO
    anarmarza->shifa->ibuhaikal->syariza->ayang
    ->zh-ena->eeinz

    nampaknya kena shortlistkan la candid2 nie.ok tak kawan2?...lama2 jadi confius la plak..uhuhuhuh

    BalasPadam
  35. wahh.. sgt meriah foto2 candid ni..
    tahniah zieha.. dpt sambutan luarbiasa ni...

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)