Pengikut

Sabtu, 29 Ogos 2009

CANDID -GIVEAWAY CONTEST


Salam warga2 bloggers semua..seperti yang dijanjikan...zieha memang bercadang nak bagi gift
kepada 1 @ 2 bloggers yang bertuah
Sempena besday month zieha nie, i nak buat giveaway la..hehehehe
Kalau bagi gift tanpa homework rasanya tak besh la kan...
so apa kata zieha
buat candid giveaway contest ini kat siapa2 blogers2 yang sudi join
Cara dia mudah je...ala..
macam korang biasa tengok member2 blog lain buat contest tu
teringin plak nak buat..
puas mikirkan apa tajuk giveaway contest..nie..
last2 terfikir plak..nak wat candid..
so kalau ada di
antara mereka yang pernah buat giveaway nie..
minta ampun ya... tak niat nak tiru2 sesiapa..
cuma benda nie je yang terlintas terfikir
di minda otak ku sekarang..

So..apa lagi meh lah join give away contest zieha plak..


SILA FOLLOW ARAHAN YANG DITETAPKAN DI BAWAH


1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls


2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......


3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..

contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe


4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))


5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid


6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe

kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie


7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian


8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...


Sekian n Tq pada rakan2 bloggers yang sudi join
candid giveaway contest ini..
dan selamat berhujung minggu

188 ulasan:

  1. salamm akak zieha teww.. blog me takdok sidebar nak gantung gantung segalaa.. uhuhu

    BalasPadam
  2. uik .. zieha .. nak joint nieh .. hermm kena cari gambar candid nieh ...

    heheh thanx anyway for that .. nanti ieda tgk dlm email .. x dan nak bukak layie ..

    BalasPadam
  3. salam zieha! hepi belated befday! sori lah lambat wish... lama tak online... wish u all the best!!

    BalasPadam
  4. zieha pun ader contest gak..heheh..good work..noy takde candid ni..tak tau lak if hubby ader simpan

    BalasPadam
  5. best gak tu....ttp kt ne nk cr gmbar tu ekkk!!!!@$#^%???

    BalasPadam
  6. Wah..ade contest juga yek..syabas2x..hehe..

    Nnti try carik gmbarnye dulu k..klu ade yg besh insyaAllah kite join..hehe..

    BalasPadam
  7. opss..baru perasan 'rumah' dah berbentuk baru yek..cantik..!!=D

    BalasPadam
  8. wahh akk buat contest yea?Insya Allah klu ada gmbrnya nnt blh join skli..eem slmt maju jaya kak.

    BalasPadam
  9. oke akak zieha itteww.. dgn ini me menyahut cabaran akak itteww..

    ada dua calon-calon kat blog me yg inih:
    http://yginsaf.blogspot.com/

    harap penyertaan dapat diterima ..
    salam ~ en_me

    BalasPadam
  10. tingin gak nak masuk tp kena carik dulu gambar candid.. susah nih huhuu

    BalasPadam
  11. zieha,
    kakyong memang byk amik foto candid..
    tapi ade satu masalah skrg ni.. kakyong la ni bermasalah nak follow blog org, sejak seminggu ni x leh nak tekan button follow tu.. nak add via dashboard di blog sendiri pun x leh nak add.. add link boleh lah.. tp nak add follow tak leh.. sbb dah follow lebih 300++ blog.. camno nih... heheheee... btw, kakyong join jer lah ehhhh.. suka2...
    btw, blog zieha ni memang ade kat sini
    http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. hi kak zieha.saya ann.baru jumpa blog kak zieha ni.memang best.hehe..berseri2 cam lam garden lak sebab ada bunga2.hhhehe..saya nak masuk gak contest ni..ni link nya.

    http://fattyrabbit.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    happy belated to kak zieha.wish u happy owes kayyhh..mmuaaaxx

    BalasPadam
  13. kalau ada gambar yg sesuai...sy join nanti ek kak...
    kalau tak de, jgn kecik hati yer...
    :)

    BalasPadam
  14. nak join!! nak join!! hehhe!!! salam tuan umah, huhuh!! ;p

    BalasPadam
  15. sis, kiter join yer... check it out...http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  16. happi belated bithday sis...semoga panjagn umor & dimurahklan rezeki..harap ramadhan ini memberi seribu keberkatan buat kita,Salam ramadhan.

    BalasPadam
  17. dah join jugak...ni link saya...
    http://h-n-i.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  18. salam nk tanya..gambar tu latest ker bleh yg 2 - 3 thn lps????

    BalasPadam
  19. salam.. hai kak sy dah join... sila la ke...

    http://ayanganje.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  20. salam perkenalan kak zieha..happy balated bestday..

    saya dah join kak nie link saya k..akak kita tukar2 link k..saya follow akak..http://sweetyena.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  21. Salam,
    Entry dari saya. Harap2 adala rezeki...

    http://megahasz.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    Thanks

    BalasPadam
  22. zieha-en_me

    hehehe..ok akak dah check .gambar leh terima cuma en_me tak list kan blog zieha pada bloglist en_me..tk u sudi join:))

    BalasPadam
  23. zieha-ieda

    bereh gambar candid ieda telah diterima:)..tks join contest k.zieha.Pasal email tu k.zieha dah send..ermm pelik gak ye camne boleh tak der..

    BalasPadam
  24. zieha-maria

    tk u very much for the wishes..:))

    BalasPadam
  25. zieha-noy

    noy..belasah je gambar apa2 pun ..gambar lama pun tak per..hik3x

    BalasPadam
  26. zieha-nza

    akak..kalau susah sgt nak cari gambar..amik je gambar candid masa hubby akak tido...kira candid la tu..hik3x

    BalasPadam
  27. zieha-lily azliyana@ mama zara

    hai mama zara..tk u for the support..join la..mana tahu mama zara leh menang nnti:))

    BalasPadam
  28. zieha-ummuabdullahsyakir

    salam dik...marilah join..hehehe..suka2 je dik..kalau adik join lagi besh...tk u:)

    BalasPadam
  29. zieha-adda

    susah ye adda?..ala..tak besh la kalau adda tak join..huhuhuhu..tak per take ur sweet time fikir..baik2 ye pas tu join..tk u:)

    BalasPadam
  30. zieha-k.yong

    k.yong zieha tak leh bukak la link akak tu..nape ye..huhuhuhu..

    BalasPadam
  31. zieha-white rabbit

    salam mama rayyan..tk u very much join candid giveaway zieha nie..dah check gambar dan semua syarat2..bereh..diterima:))
    tk u for the belated besday wishes...muahhss

    BalasPadam
  32. zieha-tc

    bereh..nurul...hehehehe..hati ku mmg kecik:P

    BalasPadam
  33. zieha-iedaLUVSyam

    salam:))meh la join ieda..ur r almost welcome:)

    BalasPadam
  34. zieha-asmieyra

    salam asmieya..terima kasih atas doa2 n wishes mu itu..:) dah check link asmieyra..ok..LULUS..hik3x

    BalasPadam
  35. zieha-izzan

    salam izzan..tk u join giveaway zieha:) goodluck yer

    BalasPadam
  36. zieha-anamarza

    salam:) gambar lama pun tak per..janji candid:D

    BalasPadam
  37. zieha-aisyah

    candid aisyah cantik..tapi tak polo zieha je lagi..harap lepas nie follow me ok:)
    tk u joining my giveaway

    BalasPadam
  38. Salam kenal..insyaallah kalau ada picca bleh joint nie!hiks!

    BalasPadam
  39. http://fattyrabbit.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html


    sy dah update dah kak zieha...dah letak banner lam entry..satu lagi kak zieha saya nak tanya.berapa banyak entry leh anta eh?

    BalasPadam
  40. zieha-gieyana

    salam perkenalan gieyana:) ok bereh..kalau ada..link k:) tk u

    BalasPadam
  41. zieha-whiterabbit

    ok tk u:) satu je dah cukup..hehehe..kalau nak letak lebih pun tak pe..nnti k.zieha pilih yang paling menarik

    BalasPadam
  42. zieha .. luper nak cakap , ieda dah buat entry pasal contest nieh .. heheh arap2 den leh menang .. wachaaaaaaaaa .. hehehhe

    BalasPadam
  43. http://ibudamia.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    salam kenal..dah join ek

    BalasPadam
  44. saya join jugak yeee. ini entry saya... tq

    http://ecatir.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  45. salam kenal ibudamia:D

    tks ye..coz join mygiveaway..i dh give komen kt blog u:)

    BalasPadam
  46. zieha-echa

    salam echa..tq for joining:)i dh komen dlm blog u k..:D

    BalasPadam
  47. salam perkenalan & happy belated birthday. Tringin jugak la masuk contest ni. nanti bukak ler n3 saya..
    http://sayang-syariza09.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  48. zieha-ayang

    salam kenal ayang..nice candid pic..n tks for joining my giveaway..nnti tggu resultnya deh..:D

    BalasPadam
  49. salam syariza..tk u dear for the wishes .ok u r almost welcome dear..nnti i check k kt n3 u.
    tk u again for joining mygiveaway.
    salam kenal:)

    BalasPadam
  50. saya dah pun follow k.zieha tp kt follower tu saya x guna nama syariza tp saya pakai nama azz. boleh yer..

    BalasPadam
  51. Okeh....dah buat entry untuk contest ni

    http://norryabby.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  52. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  53. saya dah pun tukar profil azz kepada syariza09. Takut nanti k.zieha keliru

    BalasPadam
  54. salam pkenalan...saya join ontest nie...mmg kaki contest..huhuhu meh singgah umah saya meh

    http://bukhairiah.blogspot.com/2009/08/candid-giveawaycontest.html

    jika ada kkurangan y xmnepati, calling calling yer

    BalasPadam
  55. salam,

    zieha..jenguk2 la yer..

    http://maylittleangel.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  56. tak leh buka link ke kakyong's bloglist ker..
    aci cuba try sekali lagi..

    http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

    BalasPadam
  57. hehehehehehehehe
    dengan senget senget.. erin nak join

    jemput ke rumah pink erin eak:
    http://ehemsz.blogspot.com/2009/08/candid-mr-jep.html

    and salam kenal..

    BalasPadam
  58. nak cube nasib...linknye kat sini...

    http://fizanordin.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  59. Salam perkenalan Zieha! Semalam masa tengah blog hoppin terjumpa ur blog and rasa menarik lak contest u nie :)

    Intan dah buat n3 dia kay, hopefully kalo ada syarat yg tak mencukupi maybe u can leave me a message :)

    Meh lah "terjah" di sini: http://babyintan.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    Tenkiu ;)

    BalasPadam
  60. salam zieha..sya pun nk join gak..klau ada silap plzz inform smula deh

    http://mamaizzya.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  61. zieha-norry

    ok..bereh:) tks yer coz joining my giveaway contest..salam perkenalan:)

    BalasPadam
  62. zieha-bukhairiah

    ok semua tepat..tks ye coz joining my candid giveaway contest:) salam perkenalan:D

    BalasPadam
  63. zieha-m@Y

    Salam kenal m@Y..i dh bagi komen kt blog u..tks for joining:)

    BalasPadam
  64. zieha-k.yong72

    ok..dah boleh bukak..hehehe..tertinggal -
    tu yg tak boleh bukak hari tu..sowyyy

    BalasPadam
  65. waa....suker contest cam gini..zieha su pon nk try ler..maner tau ader rezeki kimi

    http://atoyis-san.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  66. zieha-erinsz

    salam kenal erin...
    dah singgah rumah erinsz tadi..
    sweet pink n nice candid picture..:)

    BalasPadam
  67. ok zieha..dh betulkan..
    sila2 jenguk & comment kalo de pepe x betul lagi ek ;p

    http://maylittleangel.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  68. zieha-fiza

    salam kenal fiza,
    firstly tks ye coz sudi joining my giveaway yang tak seberapa nie..
    secondly.. i dh view pic candid u..amat menarik sgt..sila baca komennya di N3 ya..tks:)

    BalasPadam
  69. Salam perkenalan kak, saya baru je menjengah blog akak n nak try nasib la join contest akak ni... ni link pencalonan ek...hehehe:

    http://adwindaa.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest-by-zieha-mohd.html

    BalasPadam
  70. zieha-intan

    ok intan ..i dh bagi komen kt N3 u..tkss yer:)

    BalasPadam
  71. salam..su n salam perkenalan:)

    k.zieha dah view..cantik:)) tks ye..joining my giveaway contest

    BalasPadam
  72. zieha-adwanencem

    salam dik..akak dah komen dlm N3 u.nnti baca yek..terima kasih kerna sudi join contest akak nie..hehehe..salam perkenalan:)

    BalasPadam
  73. zieha-mamaizzya

    salam mamaizzya..menarik gambar tu..
    k.zieha dah view..check it out resultnya nnti k
    GOODLUCK:)

    BalasPadam
  74. Zieha, intan dah email u gambor Arissa tu kay :)

    BalasPadam
  75. salam kak zieha...
    izan nak join juga ye!
    nnti jgn lupa check lulus ke tidak tau...

    http://diariummi.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  76. okie akak zieha... pembetulan dah dibetulkan heheheh....
    tq very gud...

    BalasPadam
  77. salam akak, ros dah join giveaway nih...entri dah buat, sila jenguk yer...

    http://rosrusli.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    kalau x cukup syarat pls bgtau...

    bloglist ros ada kat blog lain:
    http://yangakusukabaca.blogspot.com/

    BalasPadam
  78. salam zieha.saya telah men'join' contest anjuran zieha.so silalah terjah blog saya tuk memberi markah n komen apa yg kurang ek.

    BalasPadam
  79. salam...iela da folo n paste banner kat sidebar ye..

    Nie entri nyer.. http://miela77.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  80. salam perkenalan kak zieha..
    happy balated bestday..

    saya dah join yer kak. And nie link saya khttp://mawar-ayu.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  81. lupa plak nak bgtau ni alamat blog saya...http://lianadaysofmylife.blogspot.com

    BalasPadam
  82. zieha-intan

    ok intan nnti sy check emailnya...tks

    zieha-AdwanEncem

    ok..dear..tk u:)

    BalasPadam
  83. zieha-izan ishak

    salam kenal izan..ok sy dah view..mekasih yer coz joining my giveaway:)

    BalasPadam
  84. salam kenal ros;

    comel gambar 2 baby tu..k.zieha dah view..tks for joining.nnti tggu yek resultnya..GOODLUCK!.

    BalasPadam
  85. SALAM ZHIEHA..
    dah joint..t g cek ek kat my blog..hopefully ade luck..

    ni link contest..
    http://wanzfamilys.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  86. zieha-liana

    salam kenal liana
    zieha dah terjah blog liana tadi,nnti baca yek komennya
    tks:)

    BalasPadam
  87. zieha-miela77

    salam miela.good info tu(H1N1)..anyway i dh view candid pic u..nice picture.nnti tggu yek resultnya..tks:)

    BalasPadam
  88. zieha-azie-rah

    salam azie..zieha pilih satu je yek gambar menarik.sowy i dh try bagi komen kat kotak comment box u..nape tak leh pegi pada Word verification tu masa nk tinggalkan comment..huhuhuhu .harap dinoticekan..heheh

    BalasPadam
  89. zieha-cathy

    salam kenal cathy..ryan tak takut yek pada goat tu..hehehe..anyway i dh view candid pic kt N3 u tadi..nnti check out resultnya k..
    GOODLUCK!

    BalasPadam
  90. salam zieha..
    already join ur contest..
    check it out !

    http://adik-abang.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  91. zieha, kiter dah betulkan dah...hehehe.thanks

    BalasPadam
  92. salam kenalan...
    ila berminat nak join contest ni..

    meh la jenguk blog ila..http://mummy-ila.blogspot.com

    BalasPadam
  93. kak zieha.
    kita baru join
    tgk yek kat link ni
    http://life-syariniey.blogspot.com/2009/08/contest.html

    BalasPadam
  94. Salam,
    Saya dah add sebagai follower....

    BalasPadam
  95. ai kak..sya fOllOw akak..salam kenal..

    BalasPadam
  96. saya dah join...salam kenal...

    jenguk blog saya ya..
    http://myangels-love.blogspot.com/2009/08/saya-sertai-contest-lagi-kali-ni.html

    BalasPadam
  97. salam kenal zieha...

    ni link entry MM.. jemput terjah erk!

    http://mamamanja79.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  98. mamaQaseh nak join bolehkan?
    Ni link kita...salam perkenalan...
    http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  99. salam,

    rozy dengan rasminya mensubmit borang penyertaan di

    http://arryrozy.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  100. hi zieha...
    hope u'll like this...

    http://fichieqo.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  101. hai kak zieha..amboi macam best je bunyi contest tu..kite nak join tau..ni betul2 candid punye tau..ni link kite http://mamanazfazalisya.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html
    samat coba...

    BalasPadam
  102. hi.. saya dah tempek segala syarat dlm blog saya.. meh la tinggalkan jejak kaki sambil mkn nasik kat blog saya..

    http://syanaf.blogspot.com/2009/08/gambo-candid.html

    mekasheh...

    BalasPadam
  103. ok..dah join dah..dah jadi follower..dah link back kan ur link..and letak sidebanner sekali..ekeke..so pick me ok..takpernah menang lagi any contest..tenkiu..

    http://honeybunsugarcup.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  104. nak joint jugak ni..dah siap semuanya..

    silalah terjah ye..nanti wat lagi contest ye..hihi..

    link:-

    http://nuraleesya.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  105. zieha TO->lyanaSyazam-mummy_illa->syarinie
    ->farah->mamamanja->qaseh->rozy-> mdm_lulu->ficik->shifa->mama_damia->mrs-adz

    salam semua..sowyy..masukkan n3 semuanya..hehhee..zieha terlalu letihzzz sgt.
    mekasih yek joining mygiveaway.zieha telah terjah blog u olls..n plzzz check it out my comments yek..tk u:D

    BalasPadam
  106. salam kak Zieha..salam kenal..
    saya dh siapkan contest ni..smua syarat sy dah buat..nnti jenguk ye..thanks..

    http://mae3third.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  107. salam zieha...kak nza dh tempek pic candid tuh...sila ke blog kak nza ye...

    BalasPadam
  108. zieha..
    salam ziarah.. salam perkenalan n salam ramadhan

    saya join jugak contest candid tu yer :)

    http://drhanie.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    errr.. cukup syarat tak ni?

    BalasPadam
  109. kak.... sy minat nk masuk contest ni... tp blh upload lbh dr 1 gambar x?????

    BalasPadam
  110. Auntie...mama saya dah menggediks lagi...ni link entry nya ye...

    http://sarah-aimy-azzalea.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway.html

    BalasPadam
  111. Salam kenal...saya dah join contest ni...saja nak meriahkan majlis...ni link saya

    http://mamaadablog.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  112. Yes.. zieha akhirnya ku telah berjumpa dgn gambo kandid hehe.. refer kat link ini ok

    http://mama-syafi.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    rasanya sume syarat dh buat. nanti zieha tolong tgk yek ok ke idak.. hepi besday ye zieha.. bila tuh?

    BalasPadam
  113. Salam Perkenalan,

    Wah best jugak contest ni. Link saya :-

    http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  114. salam kak zieha...sy dah btulkan yg akak komen..nnti jnguk blik ye..sory..

    http://mae3third.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  115. alahai zieha...soli la..inter kt umah kak nza buat hal shari dua nihh..posa gmaknya..myak sush ma..nk sign in pn xleh....waaaa...

    http://4fn1mn.blogspot.com/2009/08/candid-give-away-contest.html

    BalasPadam
  116. Zieha TO
    mae->nza->h4ni3->aimy_comel->mama_damia->adda-> wink wink

    hai olls:)ok .zieha dah bagi komen n terjah blog u olls..terima kasih atas editan2 itu dan joining my contest,nnti check ye resultnya
    tk u:)

    BalasPadam
  117. zieha-lyafrina

    nak upload lebih dr satu boleh, tapi zieha pilih satu aje..satu aje....hehehhe

    BalasPadam
  118. salam zieha..
    hepi belated bthday
    ada apa pd angka
    janji muke & jiwa
    muda belia

    http://aslindaa.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    pss... kot ada yg x lengkap.. let me know k..

    ..

    BalasPadam
  119. salam..kak zieha

    ni n3 tuk join ur contest

    http://anamarza.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest-318.html

    tq....

    BalasPadam
  120. salam cik zieha...

    ni penyertaan sy..
    pls count me in >_<

    http://elizakru.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    take care

    BalasPadam
  121. salam..zie pun nk join contest ni..
    harap syarat2 penyertaan zie lengkap la yer..
    nti g tau la dh pas ke x

    http://fztogether.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  122. salam tuan rumah...kita nk join..ni link kita

    http://leeza.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  123. aloha!!
    kite dah ammend..
    sila periksa puan penganjur.
    time kaseh.

    BalasPadam
  124. salam...sy dah join contest nih,harap2 adalah rezeki tuk anak.

    BalasPadam
  125. salam..saya dah join ye..

    http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    tq..

    BalasPadam
  126. salam zieha,rase selasa 24hb dh tinggalkn link en3 contest kt sini..tapi takperla, mybe tak suksess kot. :P
    sy dh setel kan dah syarat2 yg dikemukan.count me ok!....

    http://amsyarwafiq.blogspot.com/2009/08/candid-giveway-contest.html

    BalasPadam
  127. zieha T0

    kakngah->anamarza->eliza->zie_fauzi->oja->
    abieyazaly->ummiaqeef->mrsAdi a.k.a.June

    Salam semua..
    zieha dah terjah blog u olls..comment telah dibuat n terima kasih pada kwn2 yang telah mengeditkan semula..hehehe..susah2 aje..:P
    Check out for the result nexT month..tk u
    n GOODLUCK ollss:)

    BalasPadam
  128. ok cik zieha..saya dah edit ;-)

    BalasPadam
  129. hi zieha..org kuantan ke..salam perkenalan...
    sy join u punye contest...

    http://mdm7781.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    p/s nanti leh ar kita bergathering tuk bloggers pantai timur...uhuhuhu

    BalasPadam
  130. Salam Zieha,
    Salam perkenalan.
    Azie pun turut sama ingin memeriahakn contest itu... hehee...

    Ini link nyer.....

    http://mindaserikandi.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  131. salam Zieha..
    saya dah join dan meramaikan lagi calon2 contest ni...
    sila dan jemput jenguk ke blog saya di...

    http://beebkiez.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  132. Salam kak..entri saya lain macam sedikit..harap2 terima..hehe..Blog saya disable rightclick..jadi kena klik gambar dulu baru boleh save (akak dh tau kn)

    Kalau tak cukup syarat bgtau ek..TQ

    http://naman0807.blogspot.com/2009/08/smileyoure-on-candid-camera.html

    BalasPadam
  133. Zieha To

    asha->azziela->beebkiez->n@im@n

    Salam semua..zieha dah view candid u olls..Plzz do read my comments kat N3 u olls.Tks ya joining my giveaway..
    GOODLUCK:)

    BalasPadam
  134. Zieha... thanks bgtau. Azie dah add blog zieha n terpampang nun kat blog list Azie. Sorry ek... terlepas pandang. Teruja joint contest ni agaknya... hua hua hua.....

    BalasPadam
  135. salam kak zieha..

    interesting nye contest ni
    boleh x sy join?
    hehe~

    nnt sy dh upload sy link page sy kat sini.
    ~

    BalasPadam
  136. salam kak zieha
    ni entry saya utk contest ni.
    hope layak la nk join contest kak zieha ni.

    http://penguin-n-caramel.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  137. salam kak zieha
    nie link ena utk join contest yg kak zieha anjurkan

    http://zh-bucuk.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  138. zieha,

    dah buat n3 nya.. sila lah jengah yer... ;)

    http://kakyong72.blogspot.com/2009/08/zieha-candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  139. salam zieha..saya pun nk join gak contest ni ye..nnti view this link..tq

    http://mysweetdiaries.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  140. salam zieha..

    izikan sy join contest ni ek..
    sila jenguk sini..

    http://myziemah.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  141. kak..da join daa..cube akak tgk saye qualified tak??

    http://zihasworld.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  142. salam kak...
    nk join gak... sila ke blog sy ek...

    http://suhaidamohaini.blogspot.com/2009/08/candid-giveway-contest.html

    BalasPadam
  143. Salam Kak Zieha..salam kenal..tiqah pon nk join giveaway ni:

    1. dh jd follower
    2. dh ltk link blog akak dlm blog list
    3. dh ltk banner kat side bar
    4. dh wat entry

    http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  144. zieha-siti

    u r almost wellome 2 join..tk u:)

    BalasPadam
  145. zieha-azziela

    hehehe..bereh..:)

    BalasPadam
  146. Salam kenal. Sha pun nak join contest ni jgk. Nak meriahkan suasana.

    Sha dah jadi follower + dah add blog list.

    Ni entry Sha...http://shaparin.blogspot.com/2009/08/so-farnee.html

    Thx 4 organising such a FUN contest. Sha gelak see all the entries :)

    BalasPadam
  147. thanks zieha sbb dah approve...hiihihi...

    BalasPadam
  148. Salam kak zieha..
    rasenye td saye da anta komen
    tp x de plak..
    ke saye x send lagi eh ...

    salam kenalan kak..
    saye nak join contest ni eh..
    1st time join contest lak tu..
    arap² ade la rezeki tuk anak ^_^
    ni link nye eh

    http://luveeinz.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  149. Saya dah buat entry.. sudi²kan terjah.. mekasih...

    http://aidiena.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  150. kus semangat...ramai nya yg masuk...

    tapi saya nk numpang jugak aah

    http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  151. Salam kak Zieha,

    Saya pun nak Join jgk ni gambarnya:

    http://walaibatikku.blogspot.com/search/label/candid%20giveaway%20contest

    BalasPadam
  152. salam zieha..selamat hari jadi

    i nak try gak contest ni..

    link sini yer:

    http://azinluriah.blogspot.com/2009/08/cuba-nasib-lagi-candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  153. zieha TO

    siti->ena->kakyong->ziha->suhaidamohaini
    ->tiqah->eeinz->aidiena->sitisifir10->mama_niza

    salam semua..
    dah check n3 u olls..nnti baca yek komennya
    tk u..n GOODLUCK

    BalasPadam
  154. zieha TO lovelywa

    zieha tak leh comment la kat n3 box u..dh check,,semua DONE..TK u:)

    BalasPadam
  155. zieha TO ziemah

    harap diuploadkan banner candid dlm N3 u..tk u:)

    BalasPadam
  156. zieha TO Sha

    salam sha..dah view pic u juz put my candid giveaway banner dlm N3 u..(Follow my No 1 rules. tk u:)

    BalasPadam
  157. zieha-ficik

    ok..welcome:)

    BalasPadam
  158. sALAM...
    Saya dah baiki. cek balik ye kalau salah bagitau lagi... rasa macam betul dah

    BalasPadam
  159. salam zieha.. selamat berkenalan. saya juga berminat ye join contest ni. ini link nyer..

    http://sayaseorangsurie.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  160. salam kak zieha... nk join ek contest ni... nti cekedaut la... tq...

    http://my1sybb.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  161. dah join dengan jayanya....
    klik sini yep...

    http://mummynaliya.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  162. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  163. dh join.. kl ader aper2 perlu amendment inform yea

    http://kambingbujang.blogspot.com/2009/08candid-giveaway-contest-by-zieha.html

    BalasPadam
  164. salam kenal zieha..
    saya pon melompat2 nk join contest ni. hehehe ..

    http://salmals.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    jomlaa dtg check in.

    BalasPadam
  165. salam, nk join contest ni gak.. best best
    sudi sudikan jenguk blos saya yea
    http://pgmurni.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  166. Salam Zieha,

    Mintak izin join giveaway nih. Jemput terjah n3 http://alinalan.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  167. zieha TO
    surie->noj->wansteddy->mama_amirul->
    salmals->kew-chop->momma mia

    salam semua:) zieha dah check..comment telah diberikan..nnti buatlah pembetulan pada yg telah dikomen oleh ku..hehehee..tks:)
    GOODLUCK olls:)

    BalasPadam
  168. salam zieha. sy dah berjaya jadi pengikut zieha. heh. camne leh lupe nak follow lak neh ..

    BalasPadam
  169. kak zieha... kita nak join n dah buat segala ikut syarat2 tu nanti kak zieha masuk blog ek cek ok ke dok

    http://azlinamy.blogspot.com

    BalasPadam
  170. salam kak zieha..

    saya join;
    http://salwanees-diary.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    sume syarat suda setel :)

    BalasPadam
  171. salam kenal Zieha...
    Nak join gaklah contest ni :)

    linknya:

    http://definava.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  172. Salam ziarah zieha...

    Saya pun nak mencuba jugak... nie link saya

    http://atikahnr.blogspot.com/2009/08/candid-picture-my-officemate.html

    BalasPadam
  173. Salam Zieha..

    Saya pun join jugak contest ni..

    http://emmira.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    Thanks ya..

    BalasPadam
  174. salam kenal zieha n happy birthday..

    ini link saya

    http://babyibu.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    tq:) tq kerana anjurkan contest..:)

    BalasPadam
  175. salam kak zieha..

    dah nak closing date ni..tp nk join jgk..hehe

    http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    Blog saya disable right click kak..

    TQ..selamat berpuasa

    BalasPadam
  176. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  177. Salam zieha...

    "satu je tak cukup syarat
    harap diupload kan banner candid kt N3 u nie yek
    sila follow peraturan2 No 1..hehehe
    GOODLUCK:)" - DONE

    BalasPadam
  178. oraitt...feel free to visit



    http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  179. salam...
    i dh join:

    http://suzie284.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    tq!

    BalasPadam
  180. asslamualaikum...
    aqila da masuk....

    http://yellowkuning89.blogspot.com/2009/08/contest-1.html

    BalasPadam
  181. salam.. baru je join.. ni link saya;

    http://prettyzaa.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html



    HAPPY BELATED BIRTHDAY TO ZIEHA

    BalasPadam
  182. wahaaaaa
    ley join ni
    tapi semua tak candid
    heeeheee

    BalasPadam
  183. kak zieha,
    nak join jugakkkkkkkkkk...

    http://ada-ayrissaz.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest-d.html

    TQ!

    BalasPadam
  184. Salam Zieha..

    Nak gak join contest nih walaupon dah last minit sgt2..=p

    Nih link yer..

    http://zaranfamily.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    Harap penyertaan diterima..hee

    BalasPadam
  185. slm,
    ni entry sy.last minute btol.masih sempat kan? sudi2la jegok yer..thanks..:)

    http://ummisalsabila.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  186. salam..
    saya pon join..

    http://jangan-bukak-contest.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  187. hye zieha, arini last day kan..woohoo.. ni weols punye link yek!

    http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/08/candid-give-away-contestkena-boh-tajuk.html

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)