Pengikut

Khamis, 20 Ogos 2009

SALAM RAMADHAN..



Tinggal dua hari lagi.. kita akan berpuasa dan alhamdulillah zieha dapat lagi berjumpa dengan bulan yang mulia ini..
mudah2an bulan ini allah memberi keberkatan
dan melancarkan perjalanan ibadahku ini ..amin:)
Di kesempatan ini juga zieha nak ucapkan salam ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua sahabat2, kawan2 bloggers yang sudi menziarahi blog zieha..
Jalanilah ibadah puasa ini dengan penuh beramal..dan rebutlah pahala sebanyak yang mungkin
KERANA
Bulan ramadhan hanya datang sekali sahaja dalam setahun..
fikir2 dan renung2 ya..
Insyaallah..amin:)
Yang penting WAJIB posa...dan WAJIB sembahyang 5 waktu....
DAN
rajin2lah bertarawikh..sembahyang sunat..mengaji quran..jangan mengumpat..gossip..
WEH.weiiii.membebel plak aku
hehehhe
Pada bulan ini kami dikhabarkan dengan berita kurang baik dimana
mak mertua zieha sudah tersangat uzur
So on the first day berpuasa zieha balik rumah mertua..
kesian mak mertuaku sudah uzur ,,,huhuhuhu
So i have to leave a few days untuk hapdet blog kesayangan ku ini
Jumpe lagi di lain waktu
wasalam.........

17 ulasan:

  1. selamat berpuasa pada ziha dan keluarga....sudi ke rumah cikmin amik kad puasa ye...

    BalasPadam
  2. bleh ke bawak hannah yg setahun lebih 2 ikut g terawikh kat masjid ek?

    BalasPadam
  3. selamat berpuasa zieha. jgn ponteng ttttau hehe

    BalasPadam
  4. Salam Zieha. Selamat menjalani ibadah puasa buat zieha dan family.

    BalasPadam
  5. salam..kak zieha.."Selamat Menjalani Ibadah Posa Yang Mulia Ini Bersama Kuarga Tersayang"..

    BalasPadam
  6. Salam Zieha,

    Selamat berpuasa dan semoga dapat menjalani ibadah dan melakukan kebajikan sebaik mungkin di bulan yang barakah ini.

    Maaf, akak belum sempat nak joint contest kau dik. Gambo pun belum jumpa, insyaAllah kalau berkesempatan akan akan joint ya!

    BalasPadam
  7. samat menyambut bulan ramadhan kak zieha! ;)

    BalasPadam
  8. Kak Zieha sayang... selamat berpuasa... Ummi minnta maaf jika ada tersilap kata sama ada yang sengaja atau yang tidak disengajakan

    BalasPadam
  9. selamat berpuasa dan menyambut bulan Ramadan yang mulia ini utk kak zieha sekeluarga

    BalasPadam
  10. byk pahala jga ibu yang sakit lagi2 bln puasa ni kak..moga Allah berikn ksmbuhan utk mertua akk.

    BalasPadam
  11. Utk akk sefamily...selamt mnyambut Bulan ramdhan ^_^

    BalasPadam
  12. selamat berpuasa & berbuka petang nanti ;)

    BalasPadam
  13. zieha T0
    cikMin->liana->adda->myhasla->ibuhaikal->
    leen->syabar->zureen->iedaLuvSyam->
    mamahusna->ayang->lina->mamasyakir->mummyilla

    salam ramadhan dan selamat berpuasa buat semua kawan2..maaf ye buat n3 sekali..maklumlah daku puasa..hehehe..

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)