Pengikut

Selasa, 4 Ogos 2009

PTK ARAS IV



Yahooo...alhamdulillah..akhirnya aku melepasi aras IV..



setelah sekian lama menunggu utk
dapat ke tahap IV ini..
Keputusan nie memang di luar jangkaan ..sebab
tak harap langsung..bayangkan dari tahun 2005 hingga ke 2009..baru
tahun nie berjaya nak dapat IV..sakit hati,kecewa,frust dan naik fed-up tau..
...asyik2 dapat aras III....



Bayangkan satu paper jer lagi nak dapatkan aras IV..
paper khusus nie mmg berhantu sungguh
sedeyy..betul ..!!! member2 lain tak study..yang herannya leh dapat IV
( entah2 diorang study...pandai je zieha nie ckp jarang..hehehehe
ke luck atau rezeki they olls kot..)
yang aku dok telek..baca sana sinin..dok dpt III je manjang
cian aku kann....huhuhuhuhu
aku nie mmg tak der luck lah klau pekser2 kerajaan nie
TAPI...UNTUK KALI INI ..JENG..JENG..
dan AKHIRNYA pada tanggal 4 Ogos 2009 ..aku berjaya
mendapat ARAS IV..YAHOOOO!!!
LEH NAIK GAJI.............




.
lalalalalalalalala
dan...
aku mengharapkan sesuatu pada bulan ogos nie..
jeng..jeng...apa dia arrr..
my birthday???
yes..yess...yess
Rasanya dapat aras IV nie pun
kira hadiah rezeki hari jadi ku..alhamdulillah
tak lama lagi is my birthday...
on 12.08.......




very the surprise....



tak sabar nak tggu
apa dia yek...
jeng..jeng...
tunggu je lah akhir bulan nie
kalau citer nanti tak surprise..lah
hehehhehe
lets take a break........




10 ulasan:

  1. zieha..tahniah!dh dpt aras iv..

    BalasPadam
  2. zieha-eriey

    tk u eriey..:))

    BalasPadam
  3. waaa zieha .. naik gaji nanti jgn lupa belanja org kontan nieh .. hehehhe

    congrats ....

    BalasPadam
  4. Wahhhhhh....kak zieha....

    tahniah lah... best tu, dapat naik gaji...
    hubby bg hadiah apa?
    :)

    BalasPadam
  5. zieha-ieda

    hehehe..tk u:) banjer kopoks ok tak..hik3x

    BalasPadam
  6. zieha-tukang cerita

    alhamdulillah..tk u:)
    hubby ..?? hehehe..tu lar surprise lagi tu..

    BalasPadam
  7. wa...tahniah yer...kak zieha... Akhirnya berjaya juga... NAnti dah naik gaji jangan lupa ummi yer... hahahaha

    BalasPadam
  8. Salam..Tahniah Kak Zieha dapat aras IV. Nur pun sama kes macam akak.. Tapi paper umum plak..asyik dpt III je.. :(

    BalasPadam
  9. zieha-liana

    hehehe..semestinya maggie..mesti la ingat sama ummie..tks:))

    BalasPadam
  10. zieha-nur

    mekasih..mekasih..berkat kesabaran..akhirnya berjaya jua..nur jgn putus asa k..insyallah suatu hari nnti nur pasti lulus 1V:)

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)