Pengikut

Khamis, 30 Julai 2009

LIKE TURTLE!!






Untuk kali kedua dan entah ke berapakalinya
..line internet kat rumah semakin teruk dan menghampakan
slow...macam line tm 1515 yang dulu je...


like turtle!!!!






...huhuhuhuh...
rasa nak tukar je pada celcom broadband..







yang pelik nya line telefon langsung tak der tone..senyap je
nie saje je test2 kot2 ada line...
hah ada plak...kenapa asyik on/off lagi...

GERAMMMMMMMMMMMMMM NYERRRRRRR








Telefon kat rumah plak tak der line..senyap sunyi...
bila test dial menerusi handphone..ada plak bunyi ringing.
tapi dekat rumah sebenarnya telefon tak berbunyi langsung
2 HARI lepas my hubby berkesempatan buat aduan dkt kedai telekom..
skrg nie kalau nak buat aduan kerosakan kena pegi kat sana..
kena pergi telefon sendiri kat sana..

kenapa la telekom nie tak buat tel tol free macam 1800-????-????


blA..BLA.bla


..leceh betul..









Yang menghairankan ..kenapa line internet ada plak sedangkan telefon
kat rumah tak boleh berfungsi...??
Fikir2 punya fikir..mungkin telefon yang rosak kot..
apa2 pun kena tunggu orang telekom datang check dulu...
Alamak..dia buat lagi tak de line

aduhh


TENSION..NYERRRRRRRRRRRR..


BOSANNYA...


HUHUHUHUHU







Akhirnya hari nie baru orang telekom datang check..setelah 3 hari menunggu dengan penuh kesabaran..
rupa2nya..plug in wayar tepon punya connection terputus..
kat dalam rumah..







lor patutlah...
nak suruh orang telekom datang bukannya senang kan
hari2 zieha kol..suruh check..hehehehe..
customer is always right kenn..hehehe..
selagi tak berfungsi..selagi tu lah customer
mengkomplennya..
kita bayoooo..kennn..bukannya FREE..

betul tak kengkawan semua?? hehehe

feel free to surving ..
lalalalalalala
hilang lah sudah keboringan ku
minggu nie leh lah ku mentenet puas2..yeyeyeye


6 ulasan:

  1. sonoknyerr tenet kanns..

    BalasPadam
  2. zieha-en_me

    hahahaha..mmg lama dah teruja dan jatuh cinta sama tenet..very addicted!! hehehe..pstttttt:)

    BalasPadam
  3. betul tu kak zieha...
    Paling, boring kalo tak ada tenet!
    hehehehe

    BalasPadam
  4. huhuhu kalau celcom broadband punn samer aar zieha .. ieda nieh guna .. pun mcm siputtt lebih sikit jerk .. ahakss

    re : zieha , ieda cuba lah download gamboor tuh masuk dlm email .. tapi dah pueh cuba tp x leh aar .. tiba2 page cannot display .. huhuhh

    BalasPadam
  5. zieha-liana

    hehehe..tahu tak per..semenjak celik IT nie..banyak susah oooo..kalau tenet tak der:))

    BalasPadam
  6. zieha-ieda

    pasal line lembap tu mmg masalah global tu..nasib lah kan..kita2 nie.pakai apa2 pun klau nak lembap..lembap gak..
    uiksss..camne tak leh upload..peliks gak nie??

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)