Pengikut

Rabu, 27 Mei 2009

KASUT VANTAGE




Cantik tak kasut vantage nie..??? hagerrr dia lebih kurang RM 90++ after less 30%..
Kasut nie limited edition tau..so sesiapa yang berkenan tu
bawak2 lah ziarah kat mana2

butik vantage yang berdekatan gan tempat anda...cewahhh..
uihhh asal aku nak promote kasut diaorang nie..hehehehe..
sebenarnya saje je nak

hapdet kat dalam blog zieha nie...dah kekeringan idea woiiii..??
toleeee..toleeeee..toleeeee... (tolong) hehehehe
Jadinya sesiapa yang selalu attend dinner ke,ada function ke, ada show ke
leh lah beli kasut tu..boleh lah dikategorikan cantik n simple tau...hik3x

11 ulasan:

  1. waa comey kasut...tp kalo sy laa tak pandai nak pakai kasut ni sbb kang kalo jalan nanti kasut sampai dulu dr tuan haha...memandangkan sy ni kegansan skit so kena pakai yg ada tali kat belakang tuh hehe

    BalasPadam
  2. chumell nyer kasut nih..
    vantege pun ada kasut ker? ingat hiasan2 jer... hehheh...

    BalasPadam
  3. hahahaaa....
    cantik2...
    tp, sy tak pndai kasut vogue gini..
    :)
    ~org kg la katakan...
    :P

    BalasPadam
  4. Aikkk!! vantage pun ada kuarkan kasut ye..
    Cantik jugak..

    BalasPadam
  5. zieha-farha
    kalau farha pakai kasut nie mesti lagi comey..setakat ganazzz tu leh control gtu..hehehe:)

    BalasPadam
  6. zieha-leen

    mmg cantik..kalau leen pakai lagi cantikkkk:)

    BalasPadam
  7. zieha-nurul
    cikgu nurul mesti vogue la, kalau pakai kt class, mesti student2 terujua tgk cikgu..hehehe:)

    BalasPadam
  8. zieha-zureen
    ada..zaman skrg apa benda yang tak boleh buat..hehehe:P

    BalasPadam
  9. chanteknyerr kasut teww..

    BalasPadam
  10. comelllllllllllll
    memang minat beno kat vantage ni!

    BalasPadam
  11. zieha-en_me
    cantik kenn..hik3x


    zieha-ummuishkah
    heee...mesti banyak dah kan koleksi vantage..tu..hehehe:)

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)