Pengikut

Selasa, 5 Januari 2010

JOM MAIN AIR..GAMBANG WATERPARK






Jom kita main air..
asalkan air..mesti kolam mandi..
tak pun mandi dalam bath tub..hahahaha
GAMBANG WATERPARK nie tak payah lah
zieha nak cerita panjang2..sbb mostly
semua dah tahu..dan ramai kawan2 blog
dah hapdet siri ke waterpark nie
cuma zieha je yang lambat pergi..dan sampai je
maklumlah dalam negeri sendiri je hehehe


Bagi penduduk kuantan,,yang boring2
dan rasa nak berendam lama kat
dalam kolam..leh la datang kat sini..
sekali -sekala mmg seronok..
TAPI ,..mmg tak lawan sunway lagoon la..
mmg 2 -3 kali ganda jauh besh..
but anyway..tempat nie i bagi 2 1/2 bintang je
perlu di tambah indoors games lagi..
mungkin budget lum cukup lagi kot..hehehe
















26 ulasan:

  1. woww weeeii...bestnya gi gambang waterpark...ah ah kan selalunya kalau dah kat negeri sendiri tu, macam buat tak kisah jer attractive yang ader...

    ari tu gi kuantan tak sempat nak gi gambang waterpark....nanti turun kuantan leh jumpa kak zieha yer..

    BalasPadam
  2. beshnya la pergi time ni ye...tengok kosong jek cam kurang orang...takdelah serabut sangat..saya pergi sana 2 minggu lepas...mak ai umat manusia..kul 11 pagi berduyun2.......nak cari tempat lepak pun penuh...nak mandi apa lagi bertolak2....adeii nasib baikla tiket free

    BalasPadam
  3. wowwwww..bestnyerr... cuti baru2 ni... mmg nk pegi dh kat gambang water park ni.. tp cancel, cz asya x sihat masa tu... mcmana servis kat c2??? suasana??? ok x?? pahtu tiket msuk dia brape???

    BalasPadam
  4. amboi bukan main happy lg firas bila jumpa air

    BalasPadam
  5. seronoknya firas berendam main air..teringin sgt nk pegi sane tp lom ade kesempatan lagi..=p

    BalasPadam
  6. seme org dh pg, sy yg duk bekeje kt gambang ni lum sampai2 lg... huh

    BalasPadam
  7. best2.. bulan 11 hari tu..ofis buat tour ke situ.. tak join.. banjir.

    kak ada masa..,
    jengah ke blog.. join contest

    BalasPadam
  8. zieha->mama damia

    tu la pasal..sbb dekat mmg liat skit nak pergi..kalau jauh tu asyik teringat2 je kan..serupalah gan org..kalau dekat buat tak nmpk je..kalau jauh..mulalah windu...hehehe:p
    bereh..nnti dtg ktn..calling2 la zieha ye..leh jumpa:)

    BalasPadam
  9. zieha->miloicekaw

    jom..kita terjah..kolam..hehehe

    BalasPadam
  10. zieha->mamadamia aka haiza

    kitaorg mmg suka jln time kurang org..kalau cuti sekolah mmg semua penuh..kita pun dpt tiket free tau..cuma hari tu hujan..tu yg kejab je lepak sana..huhuhu

    BalasPadam
  11. zieha->mamazureen

    kalau nak hilangkan tesion leh lah rendam2 lama kt kolam zureen..best gak kanss..hehehe

    BalasPadam
  12. zieha->lyafrina

    kalau main air mmg best..service ok..mungkin sbb baru lagi..suasana ..kat sana pun ok..cuma byk games tak der lagi..maklumlah tempat baru..:)

    BalasPadam
  13. zieha->syana

    sekali-skala syana..hehehe:)

    zieha->mamasyaza

    firas mmg hantu main air..su tahu dia tak nak balik tau..asyik sebut air je..nak air..nak air..(main air)..sampai mlm tu termimpi2 air..(ingat nak air minum..rupenya mimpi main air kt kolam..hahaha..sabar je lah)

    BalasPadam
  14. zieha->lily

    ala..lily kat selalu turun ktn..sambil singgah jupe mr hubby kat sana..port jab kt gambang untuk mandi..hahahaha:P

    BalasPadam
  15. zieha->noj

    hmmm..mmg kebiasaanya mcm tu lah noj..hehehe..dok gambang yek..nnti leh lah koling2 ..dan mengeteh..jom...:P

    BalasPadam
  16. zieha->zaza

    orait..nanti k.zieha jenguk dulu contest zaza...insyaallah kalau berpeluang k.zieha join yek:)

    BalasPadam
  17. seronotnye bermandi mande ni kan..cantik la tempat nih..boleh masukkan dalam list tempat percutian yg bleh dikunjungi nih..

    BalasPadam
  18. sejukkkkkk!!!!bkn main sronok ttp muka firas mcm takut jerrr.

    BalasPadam
  19. best tak waterpark nih? baper masok ek?

    BalasPadam
  20. zieha->dilla

    hahahaha..dilla..ok je kalau gie sana..kepuasan berendam dalam kolam mmg menghiburkan:)

    BalasPadam
  21. zieha->nza

    akak..mula2 mmg takut..bila dah dapat aura air.
    hmmm..tak ingat nak balik dah..asyik sebut AIR ..AIR...kemain susah we olls nak pujuk firas balik...huhuhuhu

    BalasPadam
  22. zieha->JMR

    nak kata best..boleh lah tahan..tapi mmg tak lawan sunway lagoon la..
    harga tiket utk dewasa..RM 19+..(tak ingat la ..sbb we olls dapat tiket free..hehehe)

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)