Pengikut

Jumaat, 1 Januari 2010

AHA?










Sebut je cantik..semua
orang nak cantik
baik perempuan atau pun lelaki
LELAKI pun tak kurang hebat menjaga muka
hehehhe..siapa nak jawab teww
Siapa yang telah dianugerahkan naturaly cantik
mmg bertuah..tak mekap pun nampak cantik
Kita sebagai hambanya..harus bersyukur
kerana cukup sifat..tak cantik pun tak per
asalkan pandai ..bergaya..wakakaka

Tahun baru je ..dah nak tukar image,,
penampilan dah ada..cuma tang
nak jaga muka nie..masih fening??
CONFIUS TAK SUDAH
korang camne yek..

Product kecantikan mana yang menjadi pilihan u olls??
Pernah tak campur2 guna product kecantikan..
Baru2 nie..zieha dah terbelilah products yang ada campuran AHA?
confius gak sbb kata member kalau guna AHA..tak leh
campur gan product2 lain..ehh yer ker?
kita nie tak tahu pakai beli je kan..

Sebelum nie mmg dah beli..dah pakai..dan ok..
tapi bila terdengar tak leh campur..tu yang confius nie...
Puas dah cari dlm internet apa yang dimaksudkan
dengan AHA nie..tapi masih tak faham..
sbb sblm nie mmg pakai campur je..
sebelum nie mcm2 dah guna product..SK2 la..loreal la..
nutrimetic la..de wajahla..
mcm2 dah try.....
cuma dewajah..hasilnya memuaskan..
tapi bila stop je..muka jd lebam balik
huhuhuhu

Pernah juga terjebak utk memutihkan muka..
dulu guna lah product BML...
fuh..mmg cantik muka..putih mcm telorr.
last2..dikejutkan gan asid hydric...tu..
fuh terus stop...takut muka kena canser..
Bila stop je muka jadi lebam...waaaaaaaaaaaaa
inilah bahana nak putih sangat..

Last2 dah fedup dah nak jaga muka..
tu yang pakai campur2 tu...
ERMMMM..
kawan2 yang ada kepakaran dlm kulit muka..
sila2 la bagi tips...
dan nak tahu nie..
betul ke kalau dah guna campuran yang
ada AHA tak leh campur gan product lain..
CONFIUS NIE...??
plzzz give some advice bout this...


9 ulasan:

  1. teruja tgk skII tu.. nak beli gak tp hubby kata xyah.. mcm nih dah ok. padahal jeragat penuh satu muka huhuu..

    selamat tahun baru zieha

    BalasPadam
  2. Selamat tahun baru Kak Zieha,,,

    Zureen pun pakai product campur2 gak..he3(tapi kadang2 pakai..kdg2 tak..)

    BalasPadam
  3. sisi zieha...izan xdelah pengalaman sgt.
    tp produk nak jaga muka ni xsemestinya mahal. tgk kesesuaian ngan kulit kita jgk.

    **izan guna olay total effect saje...stakat ni ok! cuma camne nk kurangkan gelap bwh mata?

    BalasPadam
  4. kak zieha,

    Ummi guna fair & lovely! Tp, rasa nak tukar jer... Coz buat kulit bertambah berminyak! Tengah mencari yang sesuai. Rasa cam nak guna rania gold tu! tp, tak tau ler...

    BalasPadam
  5. sy pakai loreal je since 11 taun yg lepas... so far ok...

    BalasPadam
  6. hepi new year kak zieha...

    sy pun guna campur produk....
    huhuuuuuuu

    BalasPadam
  7. zieha TO all my lovely friends

    hmmm..nmpknya ..u olls pun pakai product campur22 gak ye..cuma bahan dlm product tu je tak tau kesan nye kans..tak per lah..pakai je lah..janji muka ok...tks:)

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)