Pengikut

Jumaat, 9 Oktober 2009

OPEN OFFICE:)

Nampaknya diriku kena bangkit dari
sifat2 "M"
tak baikkan asyik ada penyakit "M"
AJE..sekali sekala bolehlah
Tapi hari nie bukanlah bermakna
zieha dapat aura 'R'
Cuma masa break jumaat yang agak
panjang ini zieha gunakan
untuk menghapdet blog kesayanganku ini
Malam nanti leh relax2 n berkemas untuk
ke kay ell esok:))


Yahooo..seronok dapat kembali
ke tempat asalku disana
rindu rasanya
mana taknya tempat daku bermain2 ,membesar dan sekolah
tetap menjadi ingatan daku
Dalam hati ini bercita2 gak untuk berpindah
ke KUALA LUMPUR pada suatu hari nanti
biarlah masa dan keadaan ..
yang akan menentukannya


Bukan tak suka dok kuantan nie..
tapi entah mengapa
rasa nak tukar angin plak
hehehehehe
ishhh apa la zieha nie melalut plak
Berbalik pada cerita sebenarnya hari nie


Today my office ada wat open office
So kalau kwn 2 blog yang kat kuantan..
yang dah terbiasa lalu kat area2 office i
mesti dpt tau dimana zieha bertugaskan??
Seperti tahun2 yang lepas .menu2..makanan
hampir2 serupa..


Cuma nmpk mcm kurang grand berbanding
dari tahun2 yang lalu
i don't know y..jd begini??
maybe banyak office2 lain
yang buat jamuan terbuka pada
hari yang sama kot
Daku taklah byk mknnya
cuma byk minum cendol ais
hehehehe
So layan je lah pic2 yang sempat
daku ambil siang tadi



~heheheh..posing jab sebelum nak melantak~

~ budak koir nie kena wat show..hahahha..amik ko..
berpanas la..kat tgh2 stage tu:P~


~mr tengku mc kita..tengah syok mengacarakann majlis..hehehe...layanzzzz~


~ apalah eo tu perhatikan( si manis berbaju hijau)
..oooo tgh menghirup cendol ye...~



~ this side is for the VIP2 n tetamu2 speacial utk menjamu selera~



~yang side kat belakang nie untuk staff2 dan org2 ramai yang
sudi bertandang ke office kami~

~ini masa open office kat unit plb..
makanan2 dia mmg best..walaupun nmpk simple~


Yang lain2??????
uppss tak sempat
nak amik gambarnya
sebab
nampak makanan
terus layan la...
coz i like to
EAT:)))







14 ulasan:

  1. M-malas
    ke M-makan???


    hoho...raya kan M-makan

    BalasPadam
  2. heheheh meriahhnyaaaaaaaa open opice nieh zieha ... ermmm kalau ieda tahu .. leh ajak kengkawan terjah ... hehehhehe

    M for me is MALASSSSSS wakakkaka

    BalasPadam
  3. ooo upanya zieha org KL.
    2dy dh 20 hr raya ttp open-house mkn byk lak...ttp yg sedeynya kak nza lak xchat...em, xpelh skurg2nya dpt kwal diri dr mkn...takut sungguh lps raya ni....

    BalasPadam
  4. O... orang KL ker... heheh baru tau! Selamat balik ke tanah tumpah darah yer... hehehe

    BalasPadam
  5. ramai gak tetamu dan staff kat opis erk

    BalasPadam
  6. beshnye open ofice zieha nih..meriahhh tul...byk food shedap menggoda lak tuh...

    BalasPadam
  7. zieha mcm semakin slim lah..any tips?

    BalasPadam
  8. salam kak...
    meriah ek smbutan raya ofis akak...
    sek sy blum lagi.....

    BalasPadam
  9. meriahnyerr uoolsss.. ihiks

    BalasPadam
  10. zieha->n@im@N

    HEHEHE..dua2 pun kira ok:P

    zieha->ieda

    terjah je..:P

    BalasPadam
  11. zieha-nza

    kak..sy lahir dan membesar kat K.L,eloklah tu leh sekurang2nya leh kurang kan mkn, tapi..rugilah kan tk dpt menikmati open2...hehehe:P

    BalasPadam
  12. zieha-> liana

    yes dear..i was born in that city..hehehe

    zieha-zh-ena

    itu pun skit ena..kalau kat hq lagi ramai:)

    BalasPadam
  13. zieha-dilla ady

    kalau lapar mana2 makanaan pun sedap:)

    zieha->noy

    did i look slim?..yes!yes! sukanya:))

    BalasPadam
  14. zieha->tukang cerita

    cendol ais je sodap..yang lain2 BIASA je..hehehe(ikut iklan kt tv tu)

    zieha->en_me

    separuh meriah..sbb pernah tgk office yang lebih meriah dr open office i:P

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)