Pengikut

Jumaat, 12 Februari 2010

I'AM BACK N MY TRIP HOLIDAYS:)







Assalamualaikum...
bertemu kembali kawan2..hehehe
setelah sekian lama tak menghapdet..
malam nie zieha nak meneruskan
siri hapdet yang telah hampir sekian lama
terhenti..
uppsss..hari tu....mmg ada cadangan nak berhenti
menulis,,tapi bila dpt advice dr kawan2,,
janganlah...sayang tau...
hmmm..ok lah...i think i should terus menulis
dan tahun nie rasanya zieha hanya menghapdet blog
jika ada stories..kalau tak der tu
faham2 je lah ye..
Siri hapdet kali nie berkisarkan
cuti2 dan menghirup pantai
ermmm,,
sebenarnya tempat ini dah berbelas2 tahun
zieha tak jejak..
rasanya last sekali jejak kat sana masa zieha form 3



Dulu selalu gak gie sini gan family..wat gathering
makan BBQ BERAMAI2..tapi semuanya
tinggal kenangan sebab dah merantau ke PANTAI TIMUR:)
oklah JOM ..KITA BERSANTAI DI PD...
APA LAGI PORT DICKSON LA..
hehehe..
ala..tempat yang terpanas sekali di malaysia
macam la korang tak tahu kenss
hik3x




~ akhirnya ku jejak lagi ke pantai di telok kemang nie...welcome back PD:)..setelah sekian lama..ku tinggalkan
LAMA TU...berbelas2 tahun u...~




~ish..ish..firas takut yek pada ombak..TAPI...sekejab je takutnya~




satu dua tiga,,haaa..dah sampai pun kat pantai nie firas..:)



~tak sanggup nak berpanas lagi..sbb kulit muka baru baik dari sun burn
akibat berendam lama kat gambang water park baru2 nie..huhuhu~




~sempat lagi mandi kolam...~




~layan
firas dulu main playground..sebelum
terjun kolam..hahahaha~




~apartment baru kat sini...baru launch disember lepas~



~ upsss..kasi chan la..zieha posing dulu~





~suka sangat tengok view disini...CANTIK!!!~



~kat sini ada dua biji banglow..siapa yang nak bawak family ramai2 sambil BER BBQ..leh
stay kat sini..mmg best, firas pun teruja tu ~




~HAAAAAAAA..kat sini lah we olls lepak hari tu..
anyone know? hahahaha..sesiapa yang keja gomen
mmg biasalah kat sini..
murah pun murah kenns..
dan yang pasti..OK!!~~















13 ulasan:

  1. wah seronoknya dpt bercuti di PD

    BalasPadam
  2. Salam....
    Bestnye zieha.... nak pergi gak ke PD. Zieha x yah lah nak bersara dlm b'bloggging ni... sunyilah.

    BalasPadam
  3. zieha> aqilah

    sonot..sonot..jom la..hehehe:)

    BalasPadam
  4. zieha->zh-ena

    sekali-sekala mmg seronok:)

    BalasPadam
  5. zieha->hazel

    ohhh..terharunya..tks..i will bloging again..don't worry:)

    BalasPadam
  6. sungguh seronok posing,

    salamm,

    BalasPadam
  7. patut la mood berbblog takde.....rupenye berholiday ye...

    BalasPadam
  8. geram nengok pipi firas...ingin ku gigit dan ku cubit2..herrrmmm

    BalasPadam
  9. zieha->tunbegia

    salam tun..mekasih..dulu2 mmg suka posing ..ler nie..jarang2.hehe..:)

    BalasPadam
  10. zieha->asha

    bercuti tu cuti gak asha..tapi entahlah lately nie aura berbloging mmg tgk mood..rasanya tahun nie tak tegar sgtlah mcm dulu..hehehe

    BalasPadam
  11. zieha->mamasyaza

    ayoyo..pipi firas nie mcm telor ye aunty..hehehe:)

    BalasPadam
  12. ohhh family day mmk yg sy pegi tu duk kat situ gak kak zieha...mmg best

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)