Pengikut

Ahad, 14 Februari 2010

DONUT ZAMAN SEKOLAH DULU




Pernah tak u olls makan donut comel nie..???
tentu penah kenss
Sebenarnya donut nie mengingatkan zieha pada
zaman sekolah menengah dolu2
mmg suka sangat gan donut nie masa dulu..
Bila tiba je girls donut nie..beratur we olss untuk membelinya..
mmg sedap makan panas2..cuma
dulu bezanya tak der la perisa cam coklat ke..strawbery ke?
juz..tabur gula je..
MEMANG SEDAP (masa zaman tu la)
Tengok mesin dan cara memproses donut nie
TETAP sama DAN TETAP TAK BERUBAH macam dulu
kira dulu mcm canggih skit la..sebab ada donut mesin stail giteww
zaman skrg tak menjadi heran pun kenns..hehehhe


Skrg zieha bertemu kembali donut comel nie
di HYPER MARKET GIANT..
hahahaa,,,
try beli..hmmm..rasa sama..
cuma maybe masa zaman sekolah dulu lagi sedap..
sebab berebut nak dapatkan donut nie..hehee
tak sangka plak jupe kembali donut fesyen sekolah dulu:))
hmmm..mcm2 donut skrg..
DUNKIN DONUTS? MMG TAK LEH LAWAN LA..UPPSS
(TERINGIN NAK MAKAN SBB KAT KUANTAN TAK DE
CUMA YANG ADA ALA2 DUNKIN TU KAT EC MALL..APATAH LUPA LA NAMANYA
APPLE DONUT KE BENDA...LUPALA!!!..hik3x)









14 ulasan:

  1. kat kb ni.. yg glamour skrg.. DONUT kat BIG APPLE.. SEDAP!!

    BalasPadam
  2. peminat donut gak la nie....sama le dgn kak nza n farouk...yummy!!!

    BalasPadam
  3. memang susah nak cari donut macam ni lagi...

    akak pun teringin nak beli gak.

    BalasPadam
  4. dah lama tak makan donut cumel camtu...yg ada pun bulat gedabak.....hehehe...janji buleh masuk mulut

    BalasPadam
  5. big apple kot

    ena mmg suka ngan donut
    jco n bid apple mmg jd pilihan

    BalasPadam
  6. zieha->zaza

    hah betullah big apple ..ada gak kat ktn:)

    BalasPadam
  7. zieha->milloicekaw

    makan time panas mmg sedap..:)

    BalasPadam
  8. zieha->nza

    hahaha..nanti akak hantar speacial delivery ye kat kami disini:)

    BalasPadam
  9. zieha-> ibu emy efy eqy

    cpt beli kak..sebelum kehabisan..hehehe

    BalasPadam
  10. zieha->mamasyaza

    hahaha..donut gedebak tu selalu gak makan..
    kalau lembut mmg sedapkan:)

    BalasPadam
  11. zieha->zh-ena

    a'aah..betul la tu big apple..
    ena pun suka ye..nanti leh kita mkn donat sesama yek..hik2x:P

    BalasPadam
  12. adehh terliuq plak haku..
    k.jihah, ni n3 blogger family's tu..
    kalo ko nak p, ko hint aku k.jihah, leh p sama2..

    http://qaisya.blogspot.com/2010/01/bloggers-family-day.html

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)