Pengikut

Rabu, 30 Jun 2010

RUPANYA RAMAI GAK YANG TAK UPDATE BLOG:)



Salam Bertemu Kembali...
Sedar tak sedar dah hampir 3-4 bulan
blog kesayangan ku ini tak berhapdet..
Singgah sekali imbas di scroll list kawan2..
ada bloggers2 yang lain juga tak berhapdet..
lagi lama 7 bulan...hehehe

KENAPA MALAS HAPDET??

Bukan tak der stories tapi mood untuk berblog
sudah tak der..dalam erti kata lain...malas..lah
ingat lagi masa time tengah bergila2 bloging..siang malam
dok jenguk blog..mcm dah adicted sangat la...
Skrg nie..nak bukak blog pun bercinta...

So pada kawan2 yang sudi ziarah dan memberi komen pada blogku..
tk u very much..
masih kah anda mengingati diriku..???
hehehee..nak tgk response dulu...
kalau tak der...kita jupe lagi di lain waktu..
time nya tak pasti...mungkin esok...lusa..bulan depan..
tahun depan...atau...
blog ini akan jadi sejarah sekiranya ada..didalam list alam maya

salam SATU MALAYSIA....
30.06.2010~~~> tarikh berblog semula
(saje catat nak tgk...bila lagi ada mood nak berblog)
assalamualaikum :)

14 ulasan:

  1. ingatttt...jom hapdet n3 :)

    BalasPadam
  2. ya masih ingat lagi time firas join contest kiter dulu...wah lama nyer tak update

    BalasPadam
  3. mmg sedih sbb ramai sgt kawan2 yg mcm dh stop blogging..mostly beralih ke fb..sy, wat masa ni still gigih berblog. harap zieha punye mood akan kembali yek..nak jugak tau perkembangan firas skang ni..=)

    BalasPadam
  4. rajin2 kan lah kak zieha oiii...
    hihihi...

    BalasPadam
  5. sayang la ziela kalu tutup blog nie cz dh byk catatan memori...rindu kt firas.....

    BalasPadam
  6. zieha->zureen

    yehaaaaaa..zureen ..kita serupa...utk mls berbloging...hehehe:)

    BalasPadam
  7. zieha-> syariza

    alahai..terharunya masih ada yg ingatkn daku walaupun jumlahnya skit..tks ye syariza

    BalasPadam
  8. zieha->anje

    yes..yes..lama gak dop masuk contest..mmg lama dop berupdate..hehehe:D

    BalasPadam
  9. zieha->lily

    go go lily..i know u mmg blogger tegarss..hehehe..tks ye coz sudi ziarah blog kita yg bersawang nie..inysaallah..nnti bagi news terbaru bout firas..skrg nie kebzzzzan skit

    BalasPadam
  10. zieha->ada

    hahaha...klau nak rajin berblogging tggu auraaa mari...:P

    BalasPadam
  11. zieha->nza

    kak..sy tak tutup lagi blog kak..cuma sesekali..ziarah.lepaskan windu...hehehe:)

    BalasPadam
  12. blog bukanlah hakmilik kekall kannns..

    BalasPadam
  13. Salam.. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak Zieha.. Nur masih ingat lagi kat akak. Kak Zieha antara teman blogger yg rajin melawat blog Nur. Biasalah kesibukan membataskan kita utk aktif dalam menulis entry di blog. Nur pun ikut mood.. Tapi sering mengikuti perkembangan teman2 blogger yg lain. Selalu jadi silent reader.. Moga akak tetap teruskan blog ni walau tidak seaktif dulu.

    Salam sayang dari Nur..

    BalasPadam

anda suka?teruja?pelik?prihatin?sedih?gembira?excited?
geram? benci? ingin tahu? apa lagi silalah mengomen .. :)